Honlap-menü

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Szakácskönyv

Halacskás halpástétom
Hozzávalók: 50 dkg krumpli, 1 kis tonhalkonzerv, 2 evőkanál tejföl, kis mustár,csipet só, csipet bors, néhány csemegeuborka, 1 olívabogyó
 
Elkészítés: A krumplit hajában megfőzzük, majd lehűtjük, megpucoljuk. Villával törjük össze, majd adjuk hozzá a tonhalat, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis citromlével is ízesítjük. Egy lapos, ovális tálra halat formázunk a masszából, majd a felkarikázott uborkával pikkelyeket rakunk, az olivabogyóból pedig szemet csinálunk a halacskás halpástétomunknak.
Kategória: Szakácskönyv | Hozzáadta: HOBY (2010-04-18) E
Megtekintések száma: 170 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]