Honlap-menü

Belépés

A fejezet kategóriái

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Szakácskönyv

A kategóriában található anyagok: 22
Mutatott anyag: 1-10
Oldalak: 1 2 3 »

Sorbarendezés: Megnevezés szerint
Elkészítés: Az amurt megtisztítjuk, megmossuk, kifilézzük. A filéket kb. 1,5 x 1,5 cm-es kockákra vágjuk, megsózzuk, ES felhasználásig hűtőbe tesszük. A hagymát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk.........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 559 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: Tisztítsuk meg a halakat, ha szükséges. Egy nagy edényben 4 evőkanál olajon futtassunk meg 5 gerezd összezúzott fokhagymát, egy ici-pici erőspaprikát, majd adjuk hozzá a fehérbort. Pároljuk néhány percig, majd........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 726 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A citromfüvet vágjuk apróra, majd hempergessük bele a kockákra vágott halat. A füstölt sonkát vágjuk csíkokra, minden csíkra tegyünk egy darabka halat.......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 683 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A csukát gondosan megtisztítjuk. A friss tormát meghámozzuk, lereszeljük. A Halat egészben, a fejével Együtt, annyi vízben, Hogy ellepje, feltesszük főni. A főzőlébe beletesszük a cukrot, a babérlevelet, a borsot, a szegfűborsot, ES literenként 2 kávéskanálnyi söt adunk hozzá ..
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 526 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halszeleteket megmossuk, besózzuk, megszórjuk a fűszerekkel. A hagymát meghámozzuk, ES felkarikázzuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. Fokozat) előmelegítjük. Olajat cseppentünk .......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 629 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A cukkinit megmossuk, szárazra töröljük, végeit levágjuk, és a húsát héjastól, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A kaprot megmossuk, és apróra vágjuk. A cukkinihez adjuk........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 512 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A krumplit hajában megfőzzük, majd lehűtjük, megpucoljuk. Villával törjük össze, majd adjuk hozzá a tonhalat, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis citromlével is ízesítjük.......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 518 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halfilét kb. 3 cm-es kockákra vágjuk, bedörzsöljük sóval, és citromlével megöntözzük. A gombát megtisztítjuk, ha apró egyben hagyjuk, ha nagyobb négyfelé vágjuk. A paprikát megmossuk, szárazra töröljük.....
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 528 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A káposztát tetszőlegesen kimossuk. A szalonnát apró kockára vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a káposztát, hozzáöntünk 1,5 l vizet. Beletesszük a babérlevelet, sót és az erős paprikát, és 50 percig főzzük.............
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 864 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halszeleteket megmossuk, majd megsózzuk, és állni hagyjuk. Gorombára összetörjük a magokat és összekeverjük a zsemlemorzsával. A halszeleteket lecsöpögtetjük, megforgatjuk lisztben, tojásban és végül a magos morzsában......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 498 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

1-10 11-20 21-22