Statisztika
Online összesen: 2 Vendégek: 2 Felhasználók: 0
|
A kategóriában található anyagok: 22 Mutatott anyag: 1-10 |
Oldalak: 1 2 3 » |
Sorbarendezés:
Megnevezés szerint
Elkészítés: Az amurt megtisztítjuk, megmossuk, kifilézzük. A filéket kb. 1,5 x 1,5 cm-es kockákra vágjuk, megsózzuk, ES felhasználásig hűtőbe tesszük. A hagymát, a zöldséget megtisztítjuk, megmossuk.........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 604 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: Tisztítsuk meg a halakat, ha szükséges. Egy nagy edényben 4 evőkanál olajon futtassunk meg 5 gerezd összezúzott fokhagymát, egy ici-pici erőspaprikát, majd adjuk hozzá a fehérbort. Pároljuk néhány percig, majd........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 768 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A citromfüvet vágjuk apróra, majd hempergessük bele a kockákra vágott halat. A füstölt sonkát vágjuk csíkokra, minden csíkra tegyünk egy darabka halat.......
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 721 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A csukát gondosan megtisztítjuk. A friss tormát meghámozzuk, lereszeljük. A Halat egészben, a fejével Együtt, annyi vízben, Hogy ellepje, feltesszük főni. A főzőlébe beletesszük a cukrot, a babérlevelet, a borsot, a szegfűborsot, ES literenként 2 kávéskanálnyi söt adunk hozzá ..
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 564 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A halszeleteket megmossuk, besózzuk, megszórjuk a fűszerekkel. A hagymát meghámozzuk, ES felkarikázzuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. Fokozat) előmelegítjük. Olajat cseppentünk .......
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 669 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A cukkinit megmossuk, szárazra töröljük, végeit levágjuk, és a húsát héjastól, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A kaprot megmossuk, és apróra vágjuk. A cukkinihez adjuk........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 557 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A krumplit hajában megfőzzük, majd lehűtjük, megpucoljuk. Villával törjük össze, majd adjuk hozzá a tonhalat, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis citromlével is ízesítjük.......
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 561 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A halfilét kb. 3 cm-es kockákra vágjuk, bedörzsöljük sóval, és citromlével megöntözzük. A gombát megtisztítjuk, ha apró egyben hagyjuk, ha nagyobb négyfelé vágjuk. A paprikát megmossuk, szárazra töröljük.....
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 573 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A káposztát tetszőlegesen kimossuk. A szalonnát apró kockára vágjuk. A szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a káposztát, hozzáöntünk 1,5 l vizet. Beletesszük a babérlevelet, sót és az erős paprikát, és 50 percig főzzük.............
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 904 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A halszeleteket megmossuk, majd megsózzuk, és állni hagyjuk. Gorombára összetörjük a magokat és összekeverjük a zsemlemorzsával. A halszeleteket lecsöpögtetjük, megforgatjuk lisztben, tojásban és végül a magos morzsában......
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 542 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
|
|