Honlap-menü

Belépés

A fejezet kategóriái

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Szakácskönyv

Mazsolás párolt hal
Hozzávalók: 25 dkg harcsafilé ,1 db halászlé kocka, 5 dkg mazsola, 1,5 dl tejszín, 1/2 citrom levél, 1 kis fej vöröshagyma, 3 evőkanál olaj, babérlevél, őrölt bors
 
Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a harcsafilét, a mazsolát és a borsot.
Jól átpirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel és beledobjuk a leveskockát. Babérlevéllel ízesítjük, és újból átforraljuk. A végén kevés citromlevet adunk hozzá, burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk. A harcsa helyett használhatunk fogast vagy bármilyen tengeri halat is.
Kategória: Szakácskönyv | Hozzáadta: HOBY (2010-04-18) E
Megtekintések száma: 508 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]