Honlap-menü

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Szakácskönyv

Pácolt lazac fehérboros-bazsalikomos mártással
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg lazacfilé, 2 evőkanál Magos Mustár, 1 evőkanál vágott petrezselyem, 1 szál sárgarépa, 2 kicsi cukkini, 15 dkg brokkoli, 3 dkg vaj 1 Tojás, 15 dkg fagyasztott Leveles tészta, 4 evőkanál tejszínes krémsajt, 1 / 2 dl tejszín, 1 / 2 dl fehérbor, 2 teáskanál, vágott friss bazsalikomlevél, 3 evőkanál olaj, 1 citrom
 
Elkészítés: Ha a hal Boros, akkor lebőrözzük, ES felszeleteljük. A mustárt ÉS a petrezselymet összekeverjük, bekenjük Vele a Halat, es a hűtőben pihentetjük EGY napot. A zöldségeket megtisztítjuk értelemszerűen, megmossuk. Másnap a zöldségeket megtisztítjuk értelemszerűen, megmossuk. A répát, a cukkinit felkarikázzuk, a brokkolit rózsákra szedjük. Minden zöldséget megfőzünk sós vízben Forró, ügyelve ARRA, nehogy szétfőjenek. Amikor megfőttek, vajon átforgatjuk, ES megsózzuk. Ezt adjuk majd a hal Melle. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. Fokozat) előmelegítjük. A szobahőmérsékleten felengedett tésztát kinyújtjuk 2-3 mm vastagra, lekenjük egy felvert ÉS tojással. A sütőben pirosra sütjük.

A fehérboros, bazsalikomos mártás: A krémsajtot összeforraljuk a tejszínnel, a borral ÉS a bazsalikommal. Ízlés szerint sózzuk, megszórjuk őrölt fehér borssal. A Halat megsózzuk, es Kévés olajban kíméletesen megsütjük, majd rátesszük a kisült tésztára. Mellétesszük a zöldségeket ÉS a mártást, tálaláskor szeletelt citrommal díszítjük.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: Másnap
1 adag: 564 kcal
Kategória: Szakácskönyv | Hozzáadta: HOBY (2010-04-18) | Szerző: HOBY.HU E W
Megtekintések száma: 211 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]