Honlap-menü

Belépés

A fejezet kategóriái

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek

A katalógusban található anyagok összesen: 184
Mutatott anyag: 181-184
Oldalak: « 1 2 ... 17 18 19

Elkészítés: A pontyfiléket megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. Beirdaljuk, ES sóval bedörzsöljük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, szeletekre vágjuk.....
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 565 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Leírás: Teste oldalról lapított, magas, a hát, de különösen a has erősen ívelt. A faroknyél rövid és magas. A fej aránylag kicsi, a homlok egészen lapos. A száj felső állású, az alsó állkapocs előbbre áll, mint a felső. Az úszók közül a mell- és a hasúszó aránytalanul kicsi, a hát- és a farokúszó jól fejlett. A hátúszó kezdete a has- és a farokalatti úszó közötti távolság felénél van.
Hazai halfajták | Megtekintések száma: 1472 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-25 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halfilét éles késsel beirdaljuk, és 1-1,5 cm-es csíkokra vágjuk. Megsózzuk, és ameddig készül a tészta, letakarva hűtőben tartjuk. Megtisztítjuk a zellert és lereszeljük a káposztareszelővel. A zellerhez adjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, a petrezselymet ........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 440 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halszeletet megmossuk, leszárítjuk és összevágjuk, majd pépesre daráljuk. A hagymát meghámozzuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A kenyérbelet vízben megáztatjuk, de csak óvatosan, nehogy szétázzon. Kinyomkodjuk, és összekeverjük .........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 478 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

1-10 11-20 ... 161-170 171-180 181-184