Statisztika
Online összesen: 1 Vendégek: 1 Felhasználók: 0
|
A katalógusban található anyagok összesen: 184 Mutatott anyag: 181-184 |
Oldalak: « 1 2 ... 17 18 19 |
Elkészítés: A pontyfiléket megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. Beirdaljuk, ES sóval bedörzsöljük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, szeletekre vágjuk.....
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 565 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
|
Leírás: Teste oldalról lapított, magas, a hát, de különösen a has erősen ívelt. A faroknyél rövid és magas. A fej aránylag kicsi, a homlok egészen lapos. A száj felső állású, az alsó állkapocs előbbre áll, mint a felső. Az úszók közül a mell- és a hasúszó aránytalanul kicsi, a hát- és a farokúszó jól fejlett. A hátúszó kezdete a has- és a farokalatti úszó közötti távolság felénél van. | |
Elkészítés: A halfilét éles késsel beirdaljuk, és 1-1,5 cm-es csíkokra vágjuk. Megsózzuk, és ameddig készül a tészta, letakarva hűtőben tartjuk. Megtisztítjuk a zellert és lereszeljük a káposztareszelővel. A zellerhez adjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, a petrezselymet ........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 440 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A halszeletet megmossuk, leszárítjuk és összevágjuk, majd pépesre daráljuk. A hagymát meghámozzuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A kenyérbelet vízben megáztatjuk, de csak óvatosan, nehogy szétázzon. Kinyomkodjuk, és összekeverjük .........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 478 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
|
|