Honlap-menü

Belépés

A fejezet kategóriái

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Szakácskönyv

A kategóriában található anyagok: 22
Mutatott anyag: 21-22
Oldalak: « 1 2 3

Sorbarendezés: Megnevezés szerint
Elkészítés: A halfilét éles késsel beirdaljuk, és 1-1,5 cm-es csíkokra vágjuk. Megsózzuk, és ameddig készül a tészta, letakarva hűtőben tartjuk. Megtisztítjuk a zellert és lereszeljük a káposztareszelővel. A zellerhez adjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, a petrezselymet ........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 440 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halszeletet megmossuk, leszárítjuk és összevágjuk, majd pépesre daráljuk. A hagymát meghámozzuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A kenyérbelet vízben megáztatjuk, de csak óvatosan, nehogy szétázzon. Kinyomkodjuk, és összekeverjük .........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 478 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

1-10 11-20 21-22