Statisztika
Online összesen: 1 Vendégek: 1 Felhasználók: 0
|
A kategóriában található anyagok: 22 Mutatott anyag: 21-22 |
Oldalak: « 1 2 3 |
Sorbarendezés:
Megnevezés szerint
Elkészítés: A halfilét éles késsel beirdaljuk, és 1-1,5 cm-es csíkokra vágjuk. Megsózzuk, és ameddig készül a tészta, letakarva hűtőben tartjuk. Megtisztítjuk a zellert és lereszeljük a káposztareszelővel. A zellerhez adjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, a petrezselymet ........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 475 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
Elkészítés: A halszeletet megmossuk, leszárítjuk és összevágjuk, majd pépesre daráljuk. A hagymát meghámozzuk. A fokhagymát megtisztítjuk, összezúzzuk. A kenyérbelet vízben megáztatjuk, de csak óvatosan, nehogy szétázzon. Kinyomkodjuk, és összekeverjük .........
Szakácskönyv |
Megtekintések száma: 514 |
Hozzáadta:: HOBY |
Dátum: 2010-04-18
|
|
|
|