Honlap-menü

Belépés

A fejezet kategóriái

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Nyitólap » Cikkek » Szakácskönyv

A kategóriában található anyagok: 22
Mutatott anyag: 11-20
Oldalak: « 1 2 3 »

Sorbarendezés: Megnevezés szerint
Elkészítés: Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a harcsafilét, a mazsolát és a borsot......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 507 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: Ha a hal Boros, akkor lebőrözzük, ES felszeleteljük. A mustárt ÉS a petrezselymet összekeverjük, bekenjük Vele a Halat, es a hűtőben pihentetjük EGY napot. A zöldségeket megtisztítjuk értelemszerűen, megmossuk ..........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 548 | Author: HOBY.HU | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A mélyhűtött Halat a citromlé felével meglocsoljuk, ES szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Amikor felolvadt, sóval, borssal, paprikával bedörzsöljük. A mazsolát megmossuk, es száradni hagyjuk. A sütőt 180 fokra.......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 480 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halakat megmossuk, leszárítjuk, megsózzuk, állni hagyjuk ÉS Kicsit. A szalonnát kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk, húsát kis Darabokra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük .....
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 602 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A pontyfiléket megmossuk, szárazra töröljük, beirdaljuk, és besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A répát és a petrezselyemgyökeret megtisztítjuk, megmossuk, és juliennre ............
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 454 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halat megmossuk, leszárítjuk, és 4 szeletbe vágjuk, sózzuk. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, szintén felkarikázzuk. Puliszkához a tejet, hozzáadva a vajat, 2 dl vizet, egy csipet sót, felforraljuk, majd beleszórjuk..........
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 456 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A salátákat megtisztítjuk, levelire szedjük, megmossuk és leszárítjuk, majd összetépkedjük. A többi zöldséget értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk, és lazán összeforgatjuk az újhagyma kivételével. A halat megmossuk
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 561 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A halszeleteket megmossuk. Az újhagymát megtisztítjuk. Halra rátesszük a sonkát és a hagymákat, félbehajtjuk, és megszórjuk a bazsalikommal és a mandulával. Kivajazunk egy tepsit, a sütőt 180 C-fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 462 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A Halat (hagyjuk kiengedni) leöblítjük. Alaposan megmossuk a burgonyát, sós vízben megfőzzük, majd megtisztítjuk, ES áttörjük. Közben a répát, a zellert, a póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk, csíkokra vágjuk Vékony .......
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 544 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

Elkészítés: A pontyfiléket megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. Beirdaljuk, ES sóval bedörzsöljük. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, szeletekre vágjuk.....
Szakácskönyv | Megtekintések száma: 594 | Hozzáadta:: HOBY | Dátum: 2010-04-18 | Hozzászólások (0)

1-10 11-20 21-22